День Знань

2017-09-01

/Files/images/Новый коллаж.jpg

Вже літа днів було доволі,

Наступні линуть не такі.

Відкриті навстіж двері в школі,

Ідуть на свято школярі.

Ржищівська ЗОШ I-II ступенів гостинно відчинила двері для учнів, учителів, батьків та гостей, щоб привітати всіх зі святом Першого дзвоника. На урочисту лінійку зібралась вся шкільна родина. Вперше поріг школи переступили найменші учні - першокласники. Двері в Країну знань для них відкрила їхня вчителька- Горбач А.В.

Цього року в шкільному Царстві Знань відбулась урочиста церемонія «Посвята в першокласники», на якій казкові герої (Михайліченко Я., Бутчик В., Войтенко А., Маренич Є., Омельченко А.) перевіряли знання наймолодших школярів. За відмінно виконане завдання першачкам було подаровано вірного товариша та друга- Букварика.

Неабияке враження справила на всіх присутніх музична композиція у виконанні Тріщун Н. та Омельченко А. Учні 9 класу, гості (Кузьменко Р.О., Чорненька К.І., Горбенко Н.Б., Тріщун Л.М., Зінеєвич Н.П., Дудка Т.В., Павлович П.П., Хозлу М.І.) привітали не лише теплим словом, але й подарунками. Особливо діти в захопленні від спортивного майданчика і вдячні за можливість проводити своє дозвілля депутату Київської обласної ради Кузьменку Р.О. Урочисте відкриття його відбулося відразу ж після лінійки.

За традицією, батьки першого класу подарували школі деревце, яке буде нагадувати про їх діток і всіх радувати своєю красою.

У школу учні зайшли під райдужними воротами, які є символом щастя. Бажаємо і учням, і батькам, і учителям міцного здоров’я, терпіння та успіхів.

Адміністрація школи

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi