Всі ми – діти козацького роду!

2017-10-13

/Files/images/_13.jpg

14 жовтня наша Батьківщина відзначає День захисника України. Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України.

З нагоди цієї знаменної дати 13 жовтня в 5 класі був проведений святковий захід «Всі ми – діти козацького роду!». Ведучі свята (Горбач Д., Папенко І.) на чолі з класним керівником Горбенко Т.В. ознайомили учнів з витоками історії нашої країни, розповіли про Запорозьку Січ, козацтво, легендарне минуле українського народу.

Хлопчаки змагалися у різноманітних конкурсах «Неслухняна кулька», «Хто з нас найсильніший?», «Розсміши публіку», «Скуштуй печиво без допомоги рук», «Інтелектуальний», де проявили свою спритність, кмітливість, витривалість, силу та уважність. Хлопці довели, що вони є гідними нащадками козаків.

Наприкінці святкового змагання дівчатка привітали юних козаків та вручили їм подарунок - футбольний м’яч.

Адмністація школи, педагогічнй колектив вітає всіх з Днем захисника України, бажає миру, добра та процвітання нашій країні!

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi