Halloween по-українськи

2017-10-27

/Files/images/9090.jpg

Напередодні осінніх канікул 27 жовтня в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів відбувся розважально- виховний захід «Halloween по-українськи». То ж у школі в цей день було весело, шумно та радісно.

Конкурсна програма для школярів проводилась у спеціально облаштованій «Кімнаті страху». Кого тільки із потойбічних та казкових істот там не було! Привиди, відьми, мумії і навіть скелети завітали на свято.

Розважальну програму розпочали ведучі (Стратійчук І., Будніков В. та Левченко В.), ознайомивши всіх присутніх з традиціями святкування Дня всіх святих - Halloween. Учні з задоволенням брали участь в жартівливих іграх та розвагах: «Намалюй моторошне обличчя», «Мумія», «Веселий подіум», «Поглинач крові», «Бережи очі», «Танець на мітлі», а також в конкурсі на найкращий карнавальний костюм, учасники якого отримали невеличкі подарунки.

Наприкінці заходу школярі, вчителі та вихователі відвідали фотозону, зробили яскраві світлини в дивовижних костюмах. Старшокласники весело провели час на тематичній костюмованій дискотеці.

І учасники, і глядачі залишились задоволеними від проведеного заходу, тож, сповнені яскравими емоціями та позитивними враженнями, вирушили на осінні канікули.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi