Відкритий урок з фізичної культури

2018-04-19

/Files/images/___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.jpg

19 квітня у Ржищівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся відкритий урок із фізичної культури у 6 класі з теми «Футбол».

Вчитель Близнюк Наталія Анатоліївна та шестикласники на уроці повторили техніку виконання ведення м’яча внутрішньою та зовнішньою стороною стопи, закріпили техніку виконання удару по м’ячу внутрішньою стороною стопи. Після розминки клас було розділено на три команди, які виконували завдання почергово. Щоб підвищити інтерес до вивчення прийомів гри у футбол, вчителька передбачила цікаві ігрові ситуації – естафети з м’ячами. Дві команди «Олімпійці» та «Чемпіони» змагалися між собою. Наталія Анатоліївна намагалась донести до учнів розуміння того, що навчитись грати у футбол не означає лише володіти окремими технічними прийомами.

Необхідно, щоб усі члени обох команд мали належний рівень фізичної та технічної підготовки, володіли навичками групової та командної взаємодії.

Урок пройшов цікаво, емоційно. Спортивних досягнень вам, шестикласники!

Н. В. Федорченко
Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi